Dag een vloog voorbij, en ook dag twee leek zo weer geweest te zijn. We begonnen de dag om 08:30 met een uitgebreid (thema: schlagers) ontbijtje in het restaurant. Na het ontbijt vertrokken we met z’n allen weer richting de blauwe patio, want vandaag stond er een dag vol Hacking op het programma! Jetse zorgde ervoor dat niemand de superhero moves vergat en legde dit dan ook haarfijn vast op beeld.

Om tien uur was het tijd voor de enige echte coach roast (kun je je voorstellen dan iedereen zich versprak bij het uitspreken?). Tijdens de Coach Roast ‘presenteerde’ iedereen hun idee aan een aantal coaches. Vervolgens werden ze kritisch bevraagd voor input voor een nog beter eindproduct.

Tussen het roasten door zijn vrijwillger Jildert en team ‘de Jeugd van Tegenwoordig’ nog op UMCG Kinder TV geweest! Daar vertelden ze over Hacking Health en over het project van de deelnemers van de Jeugd van Tegenwoordig, super leuk! Maarten van Iedereen Vitaal gaf ons al een voorproefje van de Energizer later die avond door ons een geweldig filmpje te sturen (benieuwd? Kijk op Twitter!) Het grootste gedeelte van de dag werkten de teams keihard aan het uitwerken van hun idee. Om half negen was het tijd voor de Energizer waar we onze beste gabber-moves konden laten zien. Al hakkend heen en weer rennen en punten halen, dat gaf zeker energie! Tevens zijn er nog een aantal yells bedacht en is er eentje gekozen als winnende yell.

De rest van de avond zijn al onze Hacking Helden eigenlijk heel gemotiveerd en hard aan de slag gegaan. Iedereen liep mooi op schema en wij weten zeker dat ze morgen hele gave presentaties gaan neerzetten! Maar dat horen jullie morgen van ons.. 😉

 

Hacking Health Groningen: dag 2!
Getagd op: