En dat rijmt!

Ik ben twee weken geleden al van harte welkom geheten hier op de blog, maar ik heb me natuurlijk nog niet écht voorgesteld.

Mijn naam is Joy Buitenhuis, tweeëntwintig jaar en ik zit inmiddels in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding Communicatie op de Hanzehogeschool hier in Groningen. Ik woon zelf ook in Groningen samen met mijn vriend, hond en twee katten: erg gezellig dus!

16426139_1325018774245464_5727973689683080183_n
^ Ik met hond Demi, niet echt zichtbaar.. Ik had misschien een witte hond moeten nemen.. 😉

Wat ga ik nu eigenlijk doen op de innovatiepoli? Gezien ik in de laatste fase van mijn studie zit, wordt er over 5 maanden een scriptie van mij verwacht. Mijn onderzoek ga ik doen over Hacking Health Groningen: ik ga onderzoeken hoe je eindgebruikers (specifiek: patiënten) kunt benaderen, bereiken, motiveren en activeren om deel te nemen aan zorginnovatie. Met andere woorden: hoe zorgen we ervoor dat er meer patiënten gaan deelnemen aan zo iets geweldigs als Hacking Health! Naast mijn onderzoek, kom ik ook helpen met de organisatie en de communicatie van en omtrent Hacking Health. Ik heb er erg veel zin in, dus dat moet helemaal goed komen!

 

 

Hoi, ik ben Joy!