MeetAndLearnEen beetje gek is eigenlijk heel gewoon. Bertus Jeronimus (o.a. Psychiatrie UMCG) vertelde op 17 januari 2017 in het personeelsrestaurant van het UMCG alles over het succesvolle onderzoeksprogramma ‘Hoe gek is NL?’.

Wil je weten wat het precies is en welke 4 factoren een rol speelden in het succes, bekijk dan nu het onderstaande interview (1.34 min). Je kan overigens nog steeds meedoen aan het onderzoek. Je bent bijna wel gek als je dat niet doet. En wat een geinige url: https://www.hoegekis.nl/.

Zelf een studie opzetten waarbij je verschillende indicatoren door de tijd heen meet? Dan is het volgende artikel waarin uitgelegd wordt welke methode en open source technologie werd gebruikt voor ‘Hoe gek is NL?’ misschien wel een mooie start. Succes!

 

Meet & Learn: Hoe gek is NL?