dsc_4697Loop je over van ideeën om de zorg te verbeteren? Of zet je graag jouw expertise in om de ideeën van anderen te realiseren? Schrijf dan nu met koeieletters in je agenda: 19 t/m 21 mei 2017, HACKING HEALTH GRONINGEN.

Overtuig op vrijdagavond andere deelnemers om in jouw team te komen met een flitsende pitch en werk in één fantastisch weekend jouw idee uit tot een eerste prototype. Of je idee nou wordt geselecteerd of niet: je zult merken, dat alleen al het uitspreken van je idee voor een groep ertoe leidt dat je medestanders vindt, meedenkers, meedoeners, meeknuppers. Je kunt natuurlijk ook jouw expertise inzetten in het team van een ander.

Dit zeggen de deelnemers over de vorige editie:

  • “Goed georganiseerd en inspirerend weekend!”
  • “Prachtige mensen ontmoet en een heel mooi project opgezet.”
  • “inspiratie om gezamenlijk vanuit verschillenden gezichtspunten te focussen op een probleem, contacten opgedaan voor vervolg, creatieve ideeën over eigen probleem”

Na het weekend begint de pret pas echt. Er zijn mooie prijzen te winnen om ervoor te zorgen dat je je concept echt kan realiseren, zoals consultancy uren, workshops, trainingen en pitchpodia.

Dit waren de winnaars van vorig jaar:

  • ChallAble: een serious-game die je uitdaagt met de dagelijkse frustraties van iemand met een chronische aandoening.
  • ICED: een persoonlijk gezondheids-id in geval van spoed situaties.
  • Reaching Rome: een applicatie om samen met de arts toe te werken naar functioneren voor het behalen van de gestelde doelen.

Van idee om de zorg te verbeteren, naar concreet concept, in het leukste weekend dat je in tijden mee zult maken!

Kom naar de informatiebijeenkomst in de Traversezaal van het UMCG op 12 januari 12:00 – 13:00 uur en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via:

Website: http://dutchhackinghealth.nl/groningen/  

Twitter: @HH_Groningen 

Facebook: Hacking Health Groningen

De Aftermovie 2016:

Save the date!